Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Content Encoding Error The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression. Please con


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 NRG

NRG

    Champion Member

  • Members
  • 679 posts
  • Graphics Card:Nvidia 9800m GTS
  • Operating System:OS X 10.10 (Yosemite)

Posted 02 January 2018 - 08:09 AM

Content Encoding Error

The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

    Please contact the website owners to inform them of this problem.



Error / Bug Link:

http://portingteam.com


Error / Bug Screenshot

Posted Image




It happened since 1st January 2018 using my prefered browser Waterfox (Firefox 56 based fork)

before the 1st january 2018, Waterfox worked perfectly with this site


Please solve it


EDIT: i don't know why, but if I create a new waterfox profile the site works again... I don't know what's happened between 31 of Dec 2017 and 1st of January 2018 with my default profile

#2 NRG

NRG

    Champion Member

  • Members
  • 679 posts
  • Graphics Card:Nvidia 9800m GTS
  • Operating System:OS X 10.10 (Yosemite)

Posted 03 January 2018 - 12:21 PM

the only way I actually found to see again this forum through my default waterfox profile, is to block user agent to this site by UAControl add-on.

Otherwise the site continue to don't work for me


PS: in this way I can't use anymore many features of the edit forum button....


EDIT: the partial solution above worked only one time... now i can't access anymore also with blocked user agent, or also with anyother user agent I tested (I'm writing here only with the new profile)

Edited by NRG, 03 January 2018 - 02:05 PM.


#3 dankoB

dankoB

    Legendary Member

  • Super Moderators
  • 3011 posts
  • LocationNew Brunswick, Canada
  • Graphics Card:MacBook Pro 11,3
    Core i7 16GB
    NVIDIA GeForce GT 750M
    2GB GDDR5 vRAM
  • Operating System:macOS 10.12 (Sierra)
  • I like to play:la rockitar
Author

Posted 03 January 2018 - 08:00 PM

I have no idea what to do in a situation like this. I do have admin controls but I only use them for limited applications. I'd suggest contacting Syao or doc to see if they know of a solution.

#4 NRG

NRG

    Champion Member

  • Members
  • 679 posts
  • Graphics Card:Nvidia 9800m GTS
  • Operating System:OS X 10.10 (Yosemite)

Posted 03 January 2018 - 11:54 PM

View PostdankoB, on 03 January 2018 - 08:00 PM, said:

I have no idea what to do in a situation like this. I do have admin controls but I only use them for limited applications. I'd suggest contacting Syao or doc to see if they know of a solution.

I fully unistalled my browser.... I reinstalled it again importing all  bookmarks and extensions I used with the old profile...

Now I can use the forum again...

I don't know what happened the first january 2018 in my old default profile regarding only this site... very strange

#5 NRG

NRG

    Champion Member

  • Members
  • 679 posts
  • Graphics Card:Nvidia 9800m GTS
  • Operating System:OS X 10.10 (Yosemite)

Posted 12 April 2018 - 10:55 AM

today the issue is come back with waterfox and with firefox!

i'm writing with safari in this moment...



EDIT:

I notice the problem is when I set Waterfox or Firefox in

about:config

privacy.resistFingerprinting TRUE

#6 waves

waves

    Tired, and starting to outlive my usefullness.

  • Super Moderators
  • 1600 posts
  • Graphics Card:NVIDA
  • Operating System:Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
Author

Posted 19 April 2018 - 06:09 PM

I have admin control as well, but only Syao, or perhaps the doc can fix.
Posted Image

How to get multiple file port games / apps runnning: http://portingteam.c...-combine-files/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users