Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

viser Brand-new Balance 997S


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Flapper123

Flapper123

    Lurker

  • Members
  • 4 posts
  • Graphics Card:DGTRYHTU
  • Operating System:Other OS/Not specified

Posted 13 July 2020 - 05:43 AM

Brand-new Balance 327 er enable en af de hotteste nye sko fra 2020. Stadig kun tilgængelig my spouse and i i alt 5 color styles, er den slanke løber endelig i gang my spouse and i sommer, med hele eighteen nye colorways lækket my spouse and i løbet af de sidste flere uger. New Cash 327-silhuet er den seneste i en række fremragende livsstilsmodeller fra det Boston-baserede mærke i de seneste år, som oprindeligt debuterede i sidste måned scientif new balance sko danmark outlet jælp fra Paris 'Casablanca. Nu er den slanke tennisinspirerede sneaker endelig på vej ind i Brand-new Balances generelle udgivelseskalender, hon gang i en række farver og blokerende. Ny indk?bte Balances seneste farveveje my spouse and i deres 327 livsstilssilhouet ser endnu ikke blevet annonceret til frigivelse, selvom sorten par vist her falder sandsynligvis i løbet af et antal uger.

Fremhævet af Bodega og Concepts-samarbejder, der blev frigivet tidligere i år, viser Brand-new Balance 997S, at de kan få jobbet gjort helt på egen hånd. Ovenfor giver vi look et kig på en hel ny jordfarvet farve my spouse and i New Balance 997 Game, som en række kul?r, der inkluderer teal, lyseblå, marineblå, neongrøn, beige, brun og orange. han mesh, ruskind, og læder ser forbundet med hvide accenter på snørebånd, “N” emblem og hælen tæller. En hel off-white ENCAP mellemsål & en ydersål i gummigummi new balance løbesko til kvinder ompletterer udseendet på hon New Balance 997S, ein fås hos udvalgte forhandlere.

New Balance 327 har kun officielt været på markedet siden april, adult men praler allerede (uden tvivl) en af de framf?rallt imponerende frigørelsesplaner for enhver ny sneaker-silhuet fra 2020. Køb New Balance løbesko en seneste - eksklusiv til kvinder - giver dig sommerklar stil med puis fald -tilpasset farvepalet. Och med de nyeste arrangementer af New Balances seneste silhuet, kan det kommende par prale med tre forskellige farver på tværs af ruskind og nylonoverdel. Førstnævnte er beklædt my spouse and i en sandlignende farvetone på forkant og trækul langs tungen og hælen. Lean nylon - en lettere, mesh-minder variant - underneath ovennævnte overlejringer hænger ind i en kedelig grøn, der traditionelt er forbeholdt efteråret.

PREMIER afslørede family room afgørende kryptiske den første teaser i sit kommende projekt med fodtøjsmærket Saucony. Titlen “Life On Mars” skildrer den smarte genindførelse en udforskning af de Martiske landskab sammen scientif PREMIER x Saucony-samarbejdet. Bortset fra et glimt af de rødfarvede sneakers & beskrivelsen af Red Globe saucony løbesko dame tilbud xperiment, er der ingen detaljer tilgængelige på dette tidspunkt. Forvent dog, with den Michigan-baserede forhandler infame give en formel meddelelse i de kommende uger. Og New Jersey's Packer Shoes har afsløret en hel teaser til et kommende samarbejde med Saucony, en hel afslører meget lidt undtagen hvad der ser ud til at være en hel Hangtime-farve domineret af rustikke jordfarver.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users