Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Nike Air Jordan one Low


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 TerriNolte

TerriNolte

    Lurker

  • Members
  • 4 posts
  • Graphics Card:SZFADFFFFFFFFFFFFFFFWERT
  • Operating System:Other OS/Not specified

Posted 27 October 2020 - 10:32 AM

Posted Image

AJ1 rajongók imádni fogják ezt a Nike Air Jordan one Low Swooshless Olive-t. The klasszikus modell kifinomult felvétele, amely 2016-ban egy teljesen új designt mutat. Valójában ez a modell az első a maga nemében. Elhagyja a Swoosh-t az oldalfalnak, prémium esztétikát adva az egyébként sport ihlette lopakodásnak. Az életmód cipőbe való áttérés érdekében the Jordan márka sokoldalú kiegészítőt hozott létre a kínálatban. Viseljen okosan vagy alkalmi módon, és továbbra is actually élvezze ugyanazokat a teljesítménytulajdonságokat, amelyek saroktól talpig megtalálhatók.  hkicksports.com  Két másik szín közül választhat: rózsaszín és fekete.

Itt közelebbről megvizsgáljuk the Jordan 1 Retro Lower No Swoosh Black-et. Ez a fényűző előadás „női exkluzívként” érkezik, fekete színben, saroktól talpig. Elmosva the sportörökség és az életmód vonzerejét, ez az egyedülálló Jordan 1 mindkét világ legjavát hozza. A pikkelyes kígyóbőr hatású bőr teszi vonzóvá ezt az AJ1-et.  nike air jordan cipo magyarország áruház E szokatlan anyag ellenére a cipő teljesen laza marad a sötét színnek köszönhetően.

A „Lakers” kiadást követően a Don D Jordan Legacy 312 modellje a New York „Knicks” és a Detroit „Pistons” színeket viszi a „Rivals” csomag részeként - Michael Jordan néhány rivális NBA-csapatának bólintva. the 90-es években. A „Pistons” pár „Bright Blue” nubuk felsőrésszel, fehér Swoosh és Jumpman márkanévvel, valamint az „University Red” slágerekkel rendelkezik a saroknál. nike air jordan legacy 312 olcsó online  A „Knicks” változat fekete nubuk felsőrésszel büszkélkedhet „Rush Blue” bőr swoosh-val és „Brilliant Orange” sarok akcentussal.

Kísérteties szezon van, és a Coleman legújabb Air Force 1 „Csontváza” több mint készen áll az ünnepségekre. Az őszi Nike Sportswear alapanyag, amely 2018-ban debütált fehér and szürke párral, és 2019-ben fekete / szürke sminkkel folytatódott, az Air Force one „Skeleton” minden októberben the Swoosh egyik legnépszerűbb soros kiadásának bizonyult.  go here  Harmadik körben a „csontváz” elveti két korábbi iterációjának éles ellentétét egy jack-o'-lantern ihlette narancssárga bőralap mellett.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users