Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Converse retade ett dussin samarbeten


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Asterwolf123456

Asterwolf123456

    Lurker

  • Members
  • 4 posts
  • Graphics Card:ZCXCXVX
  • Operating System:Other OS/Not specified

Posted 17 March 2021 - 08:30 AM

Ursprungligen förväntas släppas förra året tillsammans med resten uutav Off-White x Nike "The Ten" -kollektionen, Converse Place Taylor All Star från den massiva kollektionen e äntligen att släppas until eventually allmänheten nästa månad. Fra ett klart och vitt färgschema, Chuck Taylor om dekonstruerats precis som converse chuck taylor all star allesammans andra skor från kollektionen och har en genomskinlig övre och isblå detaljer på gummitåen och mellansula / yttersula. Ytterligare detaljer inkluderar "VULCANIZED" skrivet på mellansulan, Off-White branding på sidopanelen och signaturen Chat Chuck Taylor-logotyp vid fotleden.

Converse retade ett dussin samarbeten för vår i sommar, men har överraskat fans med ett annat projekt med frekvent mate, Carhartt. För sin nyaste ansträngning har båda varumärkena hållit sakerna enkla my partner and i en Chuck 70-duo. Efter att ha delat arrangemanget my partner and i ett tidigare projekt, skämmer de kommande paren sig fram till "Hamilton Brown" och "Covert Green" stylingar som är synonyma fra arbetskläderinstitutionen. converse chuck 70 Den senare tonen uppträder emellertid i por otro lado en kamouflage-finish, som passar perfekt med flera av Carhartts säsongsbetonade klädoffer. Båda sneakersna har co-branding, med canvas-tungor som gör det Michigan-baserade varumärkets logotyp. Som fra andra alternativ från Just one Star-företaget, tar "Egret" över tåboxen och sulorna.

Chat fortsätter att hitta nya sätt att hålla Place Taylor All Star fräsch, rolig och spännande. Fra den här senaste versionen, som gjordes exklusivt för kvinnor, converse classic chucks bestämde Converse att använda ett varmt bubbly ullstickat material för att ge det vinterutseendet. Chat har ersatt det traditionella canvasmaterialet och har gjort tre nya stilar för den klassiska Chuck Taylor. All Star, två höga utgåvor och på lågskuren ox. En mysig ullstickad övre ersätter duken som vi alla är vana vid och varje stil är avslutad med metallöglor, gummitåhattar och röda i svarta räfflor.

Converse om funnits så länge i levererat sådana ålderslösa yttre gång på gång. Por otro lado en av favoriterna, Converse Prise Purcell Signature, behandlas fra två nya utseende för våren. Först upp för anka kanvas byggd shoes är ett välkänt helt svart motiv. converse jack purcell Parat fra vita skosnören, tå i fiskebenssula så kunde dere känna igen dessa mil bort. Den andra Chat Jack Purcell Signature-modellen som blir modern för våren erbjuder oss en helt vit återgivning med svart foder. Varje sneaker om en Ortholite-innersula som använder Nike Zoom Air-tekniken som kompletterar varje design.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users