Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

zeroDS v0.2.0


  • This topic is locked This topic is locked
104 replies to this topic

#31 Aku

Aku

    Novice Member

  • Members
  • 9 posts

Posted 08 June 2009 - 05:35 AM

devilhunter said:

Aku said:

First time i ran it, splash screen showed, started configuring it, and closed itself..., since then, i've never been able to open it again...

Deleted /User/Username/Library/Application Support/zeroDS folder, but still nothing =/...

Could be X11 related. Did you update XQuartz to 2.3.3.2? If so than this could happen. The CrossOver Wrapper is not compatible yet with XQuartz 2.3.3.2. There shouldn't be any other reasons why this could happen...

No, but just to be sure i just got 2.3.3.1 and it still opens, and closes...

#32 devilhunter

devilhunter

    just dancing to the beat

  • Administrators
  • 3051 posts
  • LocationSpace/Virgo Supercluster/Milky Way/Orion Arm/Earth
  • Graphics Card:NVIDIA 9800 GTX+
  • Operating System:Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
Author

Posted 08 June 2009 - 07:38 AM

can you run any of the other CX Ports from the ported games section or the emu section?
Hello. Sadly, I am not active here on the Porting Team anymore, and therefore I cannot give support or answer questions to any of my posted Ports or posted topics.

- zero

#33 flyingnemo810

flyingnemo810

    Regular Member

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

Posted 09 June 2009 - 12:36 AM

Let's see if this is the latest version.

//edit: this is the free version. I can link you to the one with all the features built in. I have PM'd you about it.

#34 computerwizard23

computerwizard23

    Experienced Member

  • Donators
  • 44 posts
  • Operating System:Other OS/Not specified

Posted 09 June 2009 - 02:26 AM

Giving this a try.

#35 flyingnemo810

flyingnemo810

    Regular Member

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

Posted 09 June 2009 - 05:34 PM

devilhunter, is it possible for you to add the non-free version, as is, into the custom wrapper?

(dragging and dropping the newer files did not work.)

#36 devilhunter

devilhunter

    just dancing to the beat

  • Administrators
  • 3051 posts
  • LocationSpace/Virgo Supercluster/Milky Way/Orion Arm/Earth
  • Graphics Card:NVIDIA 9800 GTX+
  • Operating System:Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
Author

Posted 09 June 2009 - 06:09 PM

i'm working on it now.

(I  wanted to send you a PM, but i came home really late...)
Hello. Sadly, I am not active here on the Porting Team anymore, and therefore I cannot give support or answer questions to any of my posted Ports or posted topics.

- zero

#37 Aku

Aku

    Novice Member

  • Members
  • 9 posts

Posted 09 June 2009 - 10:46 PM

zero64 didn't work either, so i guess its a problem on my side..., hopefully you have any idea of whatas going on :P...

#38 devilhunter

devilhunter

    just dancing to the beat

  • Administrators
  • 3051 posts
  • LocationSpace/Virgo Supercluster/Milky Way/Orion Arm/Earth
  • Graphics Card:NVIDIA 9800 GTX+
  • Operating System:Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
Author

Posted 10 June 2009 - 06:13 AM

GMA chip?
Hello. Sadly, I am not active here on the Porting Team anymore, and therefore I cannot give support or answer questions to any of my posted Ports or posted topics.

- zero

#39 devilhunter

devilhunter

    just dancing to the beat

  • Administrators
  • 3051 posts
  • LocationSpace/Virgo Supercluster/Milky Way/Orion Arm/Earth
  • Graphics Card:NVIDIA 9800 GTX+
  • Operating System:Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
Author

Posted 10 June 2009 - 06:00 PM

flyingnemo810 said:

Let's see if this is the latest version.

//edit: this is the free version. I can link you to the one with all the features built in. I have PM'd you about it.

This is the same version as the one you gave me.
Sent you a PM.
Hello. Sadly, I am not active here on the Porting Team anymore, and therefore I cannot give support or answer questions to any of my posted Ports or posted topics.

- zero

#40 Aku

Aku

    Novice Member

  • Members
  • 9 posts

Posted 11 June 2009 - 06:50 AM

devilhunter said:

GMA chip?

No, 8600GT.

#41 Guest_Moortalk_*

Guest_Moortalk_*
  • Guests

Posted 13 June 2009 - 12:56 AM

Not sure what to say. Just really appreciate what you guys are doing and I wanna see if i can get this thing to work.

Edit: Well it worked ok for a little while (there were some some sound issues in the one game i tried) but now i can't get it to not quit itself immediately after i launch it. :/ tried restarting my computer and uninstalling and reinstalling it but it keeps doing it.

#42 yat65535

yat65535

    Advanced Porter

  • Donators
  • 229 posts
  • Operating System:Other OS/Not specified

Posted 13 June 2009 - 05:10 AM

Thanks! No$GBA is great

#43 Guest_kurtdcobain_*

Guest_kurtdcobain_*
  • Guests

Posted 13 June 2009 - 10:46 AM

thanks!!

#44 Guest_cdreho_*

Guest_cdreho_*
  • Guests

Posted 13 June 2009 - 11:42 AM

thanx

#45 Guest_jayands_*

Guest_jayands_*
  • Guests

Posted 13 June 2009 - 02:58 PM

Thanks much

#46 Guest_danielcsmr_*

Guest_danielcsmr_*
  • Guests

Posted 13 June 2009 - 03:29 PM

Excellent work! Let's see if it runs well here..

#47 Guest_nulltendods_*

Guest_nulltendods_*
  • Guests

Posted 13 June 2009 - 06:58 PM

Thank you!

#48 Guest_alvinclub_*

Guest_alvinclub_*
  • Guests

Posted 14 June 2009 - 02:05 AM

thx for the work i gonna take a try! :)

#49 Guest_majarrok_*

Guest_majarrok_*
  • Guests

Posted 14 June 2009 - 09:17 AM

Looks interesting. Some games don't run on my Desmume, so maybe it will work on this. I heard that NO$GBA is one of the best emulators out there.

#50 Guest_myk9194_*

Guest_myk9194_*
  • Guests

Posted 15 June 2009 - 03:07 AM

awesome ;D I
ll try this out, been bootcamping to play the ds emu on windows all this time haha.

#51 Guest_creepingpie_*

Guest_creepingpie_*
  • Guests

Posted 15 June 2009 - 05:46 AM

Cant wait to test this out!

#52 Guest_xantam_*

Guest_xantam_*
  • Guests

Posted 16 June 2009 - 07:49 PM

THX!

#53 Guest_Pilot05_*

Guest_Pilot05_*
  • Guests

Posted 17 June 2009 - 09:30 AM

Hopefully this won't crash like the crossover installation i made :P

Update: It crashes everytime I start it up, deleting the ZeroDS folder in application doesn't help either. Using Intel GMA chip BTW. I don't think its got anything to do with it though. I installed NO$GBA 2.6a using crossover pro 7.0.2 and it works with most games, it just crashes unexpectedly sometimes (which is quite annoying because the games won't save unless you quit the game properly). Maybe its the version of NO$GBA you are using, there is also 3 BIOS files needed BIOSNDS7.rom, BIOSNDS9.rom and FIRMWARE.bin.

#54 Guest_seba1990_*

Guest_seba1990_*
  • Guests

Posted 18 June 2009 - 07:51 PM

cool thanks

#55 devilhunter

devilhunter

    just dancing to the beat

  • Administrators
  • 3051 posts
  • LocationSpace/Virgo Supercluster/Milky Way/Orion Arm/Earth
  • Graphics Card:NVIDIA 9800 GTX+
  • Operating System:Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
Author

Posted 18 June 2009 - 08:03 PM

Pilot05 said:

Hopefully this won't crash like the crossover installation i made :P

Update: It crashes everytime I start it up, deleting the ZeroDS folder in application doesn't help either. Using Intel GMA chip BTW. I don't think its got anything to do with it though.

As i mentioned in the first post, users with GMA chips will receive a crash at launch. (and i discussed this a few posts back)
Hello. Sadly, I am not active here on the Porting Team anymore, and therefore I cannot give support or answer questions to any of my posted Ports or posted topics.

- zero

#56 Guest_dindon36_*

Guest_dindon36_*
  • Guests

Posted 18 June 2009 - 08:18 PM

thanks i test

#57 Guest_Pilot05_*

Guest_Pilot05_*
  • Guests

Posted 21 June 2009 - 11:16 AM

devilhunter said:

Pilot05 said:

Hopefully this won't crash like the crossover installation i made :P

Update: It crashes everytime I start it up, deleting the ZeroDS folder in application doesn't help either. Using Intel GMA chip BTW. I don't think its got anything to do with it though.

As i mentioned in the first post, users with GMA chips will receive a crash at launch. (and i discussed this a few posts back)

I know what you said in the first post, I just thought that deleting that ZeroDS folder would help and I wouldn't mind deleting it everytime before playing, and I thought I might get lucky and get it to work.
The only problem with my port is that it won't start when double-clicking the NO$GBA.exe file... I have to manually open it by clicking File>Open in the Crossover menu.
The game is Final Fantasy Tactics A2.. o and BTW I haven't taken anything off in the settings it's running normally.

Posted Image

#58 Guest_Suzuka_*

Guest_Suzuka_*
  • Guests

Posted 22 June 2009 - 10:19 PM

I get the same problem as Montag, I'm on an intel iMac with ATI Radeon X1600. Zero64 and ZeroPSX launch fine (havent yet played any games with it)

#59 yoshinatsu

yoshinatsu

    Rookie Porter

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationDowntown Jigoku
  • Graphics Card:ATI Radeon HD 2600 Pro 256 MB
  • Operating System:OS X 10.9 (Mavericks)

Posted 24 June 2009 - 05:06 AM

An older version didn't really work for me, I hope this one's OK.

#60 Guest_ookshnafgen_*

Guest_ookshnafgen_*
  • Guests

Posted 26 June 2009 - 01:08 AM

Thanks for the hard work!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users