Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

My Modded GTA San Andreas


  • Please log in to reply
40 replies to this topic

#31 Jowacom

Jowacom

    Champion Member

  • Donators
  • 811 posts
  • LocationSweden
  • Graphics Card:ATI Radeon 2600 HD
  • Operating System:Mac OS X 10.7 (Lion)
  • I like to play:Most genres

Posted 08 January 2011 - 11:08 AM

How do you mean laggy? What settings are using? It shouldn't lag on your video card.

#32 DutchAppleFan

DutchAppleFan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts
  • LocationHolland
  • Graphics Card:ATI Radeon HD 4670
  • Operating System:Mac OS X 10.7 (Lion)
  • I like to play:GTA San Andreas

Posted 08 January 2011 - 11:20 AM

Well, the settings i did were1920 x 1080 screen resolution, effects very high and widescreen. Nothing more. But now I tried to install the Knight rider mod, but the games doesn't open then. So I guess it's the KR mod.

#33 Jowacom

Jowacom

    Champion Member

  • Donators
  • 811 posts
  • LocationSweden
  • Graphics Card:ATI Radeon 2600 HD
  • Operating System:Mac OS X 10.7 (Lion)
  • I like to play:Most genres

Posted 08 January 2011 - 11:22 AM

Probably yes... You don't have antialiasing on, do you?

#34 DutchAppleFan

DutchAppleFan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts
  • LocationHolland
  • Graphics Card:ATI Radeon HD 4670
  • Operating System:Mac OS X 10.7 (Lion)
  • I like to play:GTA San Andreas

Posted 08 January 2011 - 11:41 AM

Nope, i don't.

#35 Jowacom

Jowacom

    Champion Member

  • Donators
  • 811 posts
  • LocationSweden
  • Graphics Card:ATI Radeon 2600 HD
  • Operating System:Mac OS X 10.7 (Lion)
  • I like to play:Most genres

Posted 08 January 2011 - 11:46 AM

Restarted your computer? No other applications on?

#36 RyanMonkey7

RyanMonkey7

    Regular Member

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 05 June 2011 - 06:56 PM

Hi There,

I saw you helping and i just had to join to message you as im really stuck.

I downloaded the new cider 4003 and put my rockstar games directory in the new packet and i booted up the game and worked fine until i went to continue my game and it said there were no saves found but when i load up the old san andreas the saves are there and i copied the exact thing?

Any ideas.
thanks

#37 jeleeo

jeleeo

    Lurker

  • Members
  • 1 posts

Posted 26 June 2011 - 02:55 PM

where does this new version put saved games???

#38 gtan00b

gtan00b

    Lurker

  • Members
  • 1 posts

Posted 04 August 2011 - 11:57 AM

yeah where do I put my saves?

#39 tobias1993

tobias1993

    Novice Member

  • Members
  • 5 posts

Posted 28 August 2011 - 10:00 AM

Awesome :-)

#40 Max9200

Max9200

    Lurker

  • Members
  • 3 posts

Posted 11 October 2011 - 02:39 PM

really nice work.. it'sn't easy to do.. XDDD

#41 pilscy

pilscy

    Lurker

  • Members
  • 2 posts

Posted 07 May 2012 - 12:40 PM

how did you get the gta iv hud to work..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users